JoneSEO

SEO sidetitel: Skriv 60 geniale anslag

Min læring om sidetitel gav succes for mit seo firma. Det er mit vigtigste indlæg, det bedste jeg har at give væk, 300 ord der kan forvandle din hjemmeside til en stor succes. LÆS. 

 Noget af det første jeg lærte om sidetitler:

  1. Forsøg at holde dine hovedsøgeord i starten af titlen.
  2. Skriv unikke titler (undgå at flere sider vil rangere på det samme).
  3. Få det til at lyde naturligt.
  4. Op til 60 anslag.

Min erfaring som seo konsulent er

SEO sidetitler er meget vigtigere, end jeg regnede med. Det kræver mere øvelse at skrive en god titel end som så. Jeg brugte alt for lidt tid på mine titler og det er absolut et sted, hvor det er værd at bruge meget mere tid. En god seo specialist mestrer geniale titler.

sidetitel

Flere tip til din sidetitel

Nu holder jeg altid mine hovedsøgeord forrest. Kan jeg ikke få det til at lyde naturligt så bruger jeg semikolon eller tænker mere over det.

Endelsen: Relevante søgeord i sidetitlens endelse er ikke nødvendige – hold fokus på en fængende titel, blikfang, anderledes ord og ord som får læseren op af stolen, når han eller hun googler. Læs googles udtalelser om sidetitlen her.

Brugeren skimmer søgeresultaterne. Det går stærkt, når vi vælger hvilken side, vi skal klikke på. Her er blikfang, og en seo sidetitel som siger noget, vigtigere end noget andet. Det vil føre til en højere klikrate (CTR) og det er, hvad der vil få din side de sidste pladser op til toppen. Selvfølgelig er du nødt til at kunne levere det, som du på din webside påstår, du kan. Hvis ikke så vil brugeren hoppe ud og vælge et andet søgeresultat, og det er lige præcis det, du gerne vil undgå – sker det ofte, så har du ingen topplacering. Vil du undgå alle disse fejltagelser? så er det en god ide at få hjælp til seo.

Tal og tegn.

Tal inkluderet i din titel = succes

Tegn er også godt blikfang, men vær varsom. Tjek hvad der virker for andre først. 

Fik f.eks. klikrate stigning (CTR) på en hjemmeside, hvor jeg udelukkende gjorde titler kortere, forbedrede dem og indsatte årstal. 

Fra 5% til 10%.

BLiKFANG!

sidetitel ctr graf

Relaterede indlæg

  • All
  • søgemaskineoptimering
All
  • All
  • søgemaskineoptimering
seo specialist
søgemaskineoptimering

Seo specialist: Magien til toppen af Side 1

seo rådgiver
søgemaskineoptimering

SEO rådgiver

seo firma
søgemaskineoptimering

Seo firma

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

Hjælp til SEO