JoneSEO

SEO Silkeborg

Med din søgning på seo Silkeborg, så leder du nok efter et seo firma til optimering af din hjemmeside. Du er havnet det rette sted! Jeg er freelance seo specialist, og med det følger en række fordele.

Jeg arbejder for:

 • Mit eget renomme’.
 • Mine egne kunder.
 • Den garanti jeg selv stiller.

Jeg har:

 • Lave udgifter = det bedste tilbud til dig.
 • Udvalgte samarbejdspartnere.
 

Silkeborg ligger midt på den jyske højderyg og er et smukt sted. Her er mange flyttet til og her har mange lavet deres eget firma. Derfor er konkurrencen høj i søgeresultaterne, og derfor er det vigtigt med god seo for at få succes.

SEO i Silkeborg og godt indhold på hjemmesiden

SEO for dit firma i Silkeborg er som alle andre steder. Der er brug for en hjemmeside med godt indhold.

Forudsætningen for at skabe en hjemmeside med et godt indhold er i bund og grund, at man sørger for at afdække alle brugerens intentioner – og lidt til! Det er det man også kalder search intent.

På det fundament målrettes opbygningen med:

 1. Gode tekster.
 2. Gode billeder.
 3. Gode præsentationsvideoer.
 4. Gode produktvideoer.

 

En hjemmeside med godt indhold sælger bedre, for det sikrer, at brugeren ikke hopper ud i søgeresultaterne og vælger et andet firma. Det vil sige, det er god SEO! Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at skabe godt indhold. Det er udfordringen, og det som jeg synes er spændende, fordi det både virker nu og fremover.

Hvilke søgetermer er de vigtigste?

De vigtigste søgetermer afhænger bl.a. af dit mål, og det afdækker vi i vores samtale. Du er ekspert i din virksomhed, og ved hvad du helst vil sælge, og jeg véd at søgetermer skal være af høj relevans for virksomheden, hvis de skal have topplaceringer.

Næsten halvdelen af søgninger i google har en lokal hensigt og ud af dem foretager 75% et køb samme dag. Det kunne derfor blive første prioritet med lokal seo. Det omhandler google my business, lokale søgetermer og meget mere. 

Beskæftiger du dig med landsdækkende søgetermer? Så kan det være en fordel, at specificere, hvad det er du laver, så meget som muligt, så det er til at forstå for google, at du er ekspert på dit område. Det vil gøre det nemmere at passere de store i søgeresultaterne.

De store beskæftiger sig med mange forskellige ting. De kan overhales, hvis dit firma fremstår som specialiseret. Når du er ekspert på et lille område, får du ligesom din egen niche. Af præcis samme grund har jeg selv en chance fra start.

Hvad er prisen for SEO?

Det afhænger af konkurrencen og hvor godt dit fundament er fra start. Det er derfor vidt forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad det vil koste.

 1. Jeg baserer det på timepris ud fra et aftalt antal timer.
 2. Et budget til at skabe omtale samt godt indhold.

Grunden til jeg ikke beskæftiger mig med pakkeløsninger er, skal vi angribe en del søgetermer, så kan vi lige så godt gøre det fra start, jo før jo bedre.

Hvad får man for pengene?

En del SEO arbejde er usynligt. Noget er backend og noget er offpage arbejde, og man kan altså ikke umiddelbart se det hele, om du får en rapport eller ej. Din hjemmeside skulle gerne komme til at fremstå mere professionel. Det jeg sender en rapport over, det er stigningen i dine trafiktal og rangeringen på søgetermer. Det dokumenterer jeg, og når jeg har gjort det, så fakturerer jeg mine timer, og du får travlt med at håndtere kunder.

Kan man justere tilgangen af kunder med SEO?

Når først du får succes med søgemaskineoptimering af din hjemmeside, så er der ikke rigtig nogen sund vej baglæns. Ethvert forsøg på at nedjustere vil ikke være godt for seo. Når trafikken eksploderer, må du sige desværre og nej tak til de kunder, du ikke kan nå at håndtere eller evt. skaffe samarbejdspartnere.

Relaterede indlæg

 • All
 • søgemaskineoptimering
All
 • All
 • søgemaskineoptimering
seo specialist
søgemaskineoptimering

Seo specialist: Magien til toppen af Side 1

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

Hjælp til SEO

seo rådgiver
søgemaskineoptimering

SEO rådgiver

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

SEO sidetitel: Skriv 60 geniale anslag

seo firma
søgemaskineoptimering

Seo firma