JoneSEO

SEO rådgiver

Med din søgning på SEO rådgiver, så er du på vej mod mere organisk trafik. Mange har en fin hjemmeside, men knap så gode placeringer i google. Andre ønsker hjælp til seo for at forbedre i forvejen rimelige placeringer i google. 

Du ved allerede, hvad seo betyder og med den hensigt at finde en rådgiver, så er du på vej til, at ekspandere virksomheden mod nye højder. Du kommer til at vækste rigtig meget, og/eller spare mange penge på reklame.

Det personlige samarbejde

Mangler du en rådgiver til, at håndtere seo for din virksomhed, så er god kemi vigtig. 

 • Jeg er freelancer, så det er mig du taler med hver gang.

Personliggørelsen virker godt for min virksomhed, som den kan gøre det for din.

Hvad koster SEO

Hos mig er seo baseret på timepris efter et aftalt antal timer + budget til at skabe godt indhold på din hjemmeside og omtale.

Det varierer meget alt efter konkurrence.

Prisen skal være gennemskuelig og der skal være en garanti for resultatet. Det får du her – jeg fakturere først mine timer, det øjeblik vi når et aftalt delmål.

Hvordan finder man den rigtige seo rådgiver

En seo rådgiver der selv er tilstede i google på første side er et godt bud?. Se bort fra (ad) en annonce.

Der er hundredvis er firmaer i Danmark, der mener at kunne lave god søgemaskineoptimering for dig.

Disse er relevante søgetermer i forhold til en seo rådgiver, tjek dem ud i google. 

Anderledes tips og tricks (SEO HACKS:)

Det er ikke meningen mit seo firma skal være en læringsportal for seo, fordi jeg mener det giver for meget trafik som ikke konverterer ret godt. Det er ikke værd, at brande med det, fordi der er så meget godt indhold om at lære seo tilgængelig i forvejen. Men fordi indgangen er en søgeterm, der hedder seo rådgiver, så kan i få lidt af det med, som er anderledes.

SEO HACK 1 (Intern linkstruktur)

Som i nok ved, så er et webshop bygget op omkring produkternes kategorier, det er der en grund til. Sådan har jeg det også med en ganske almindelig hjemmeside. Kun de gængse sider som FAQ og kontakt og forside, bør oprettes som en almindelig side. Resten af de overordnede søgetermer (sider) bør oprettes som kategorier. Her lægges de relevante søgetermer i hver kategori som et blogindlæg, så har du fat i den rigtige rådgivning. Det giver et naturligt ekstra boost til den interne linkstruktur, og google kan bedre forstå, hvad der sker på hjemmesiden. Samtidig så bliver det nemmere, at levere relevant godt indhold for brugeren de rigtige steder.  

Bedre linkstruktur I din: 

 • Footer
 • Sidebar
 • Kategori
 • Blog
 • (Relaterede indlæg)

En hjemmeside med 25 indlæg kan nemt tælle 1500 interne links.

SEO HACK 2 (Niche)

Byg din hjemmeside op som en niche, det vil sige. Gør dig til specialisten på området. Er der tale om mange forskellige produkter, eller tjenester så kan du alligevel gøre meget for at specificere eller afgrænse dit område.

 • Måske mangler du flere produkter/tjenester i samme kategori.
 • Måske har du for mange produkter/tjenester af vidt forskellig type.

Det er vigtig, at din forside rangere på det som afspejler alt du beskæftiger dig med. Det er også vigtig at domænenavn og firmanavn afdækker hele din tjeneste.

Eksempel: 

Hvilket domæne ville du klikke på i søgeresultatet, hvis du søgte på fliserens..

rens-fliser.dk eller tagdaekkeren.dk ?

Hvis tagdækkeren senere hen er begyndt, at beskæftige sig med fliserens, så bliver det knap så godt, hvis domænenavnet indeholder søgeord om tag. Det handler ikke kun om clickbait i søgeresultaterne, men også googles forståelse af hvem du er og hvad du kan, her hjælper det også at være god til at skrive en sidetitel

Hvis man bygger det rigtig fra start, så kan de mindre virksomheder gøre sig iblandt de store – google favorisere en niche, det gør brugeren også. Her vil god lokal seo være en fordel.

Relaterede indlæg

 • All
 • søgemaskineoptimering
All
 • All
 • søgemaskineoptimering
seo specialist
søgemaskineoptimering

Seo specialist: Magien til toppen af Side 1

seo firma
søgemaskineoptimering

Seo firma

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

Hjælp til SEO

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

SEO sidetitel: Skriv 60 geniale anslag