JoneSEO

SEO Horsens

Horsens er den ottende største by i Danmark. I kommunen er der mere end 90.000 potentielle lokale kunder til din virksomhed. Din virksomhed fejler ikke noget, det gør konkurrencen heller ikke. Har du søgt efter en virksomhed, der kan lave seo på din hjemmeside i Horsens, så har du truffet en god beslutning. Uanset om du beskæftiger dig med lokale eller landsdækkende søgetermer, så passerer vi dine konkurrenter i søgeresultaterne, og skaber bedre salg via din hjemmeside. 

 

Har du fat i den rigtige til at lave seo på din hjemmeside?

Jeg stiller som seo konsulent en garanti for succes med seo – jeg fakturerer først mine timer i det øjeblik vi når det aftalte delmål. Prisen er overskuelig fra start, og vi aftaler forskellige sæt søgetermer, som vi skal nå en gennemsnitsplacering i søgeresultaterne med.

Sådan laver man god SEO i Horsens

På dansk – kogt ned.

Vi skal:

  1. Skabe godt indhold på din hjemmeside.
  2. Optimere hastighed og mobilversion.
  3. Søgeordsplanlægge til relevante søgetermer (de ord der skaffer kunder)

 

Den fejl jeg ofte støder på er, at der er lavet landsdækkende søgetermer til virksomheder, der ikke dækker hele landet. Eller sagt på en anden måde, så afdækker man ikke alle brugernes intentioner. I korte træk, så er relevante søgetermer den lige vej til succes. Lander brugere på en hjemmeside, der ikke indeholder det de ønskede, så forlader de siden og vælger et andet søgeresultat. Det aflæser søgemaskiner, og dumper din sides placering.

Lokal søgemaskineoptimering

Lokal seo er først og fremmest at opsætte din “google my business” optimalt. Det vil give dig visninger i maps og direkte i søgeresultaterne. 

Så er der de lokale søgetermer på din hjemmeside, der skal planlægges. 

Eksempel:

  • Tømrer Horsens (forsiden)
  • Byggefirma Horsens (underside)

Så kommer de mere specifikke som udskiftning af døre, vinduer, ny udestue mv, + bynavn. Naturligvis det som du helst vil beskæftige dig med. Er der i forvejen ikke lavet den slags seo på din hjemmeside, som lokal virksomhed i Horsens, ja så er hjemmesiden bare en flot reklameplads, der stjæler af dit overskud hver måned. 

“Google my business” matcher hvad dit website nævner, så vel som det der er indtastet i profilen. Harmonerer det – så får du mange flere visninger i maps.

Landsdækkende søgemaskineoptimering

Sådan kan seo sætte fart på din webshop eller den tjeneste du udbyder på landsplan. 

Tja, konkurrence med hele landet, så er det for alvor sjov. Har man et godt budget at gøre med, så er det ikke noget problem, at få sine penge igen på god seo. 

Er man på et mindre budget, så er der alligevel smuthuller igennem konkurrencen på landsplan. Man kan specificere sin niche. Altså vise søgemaskinerne, at man er specialist inden for et specifikt emne. Og eller naturligvis sørge for, at afdække alle brugernes intentioner, og der skal man tænke sig om med valg af søgetermer – mange af de mest brugte søgetermer har vidt forskellige intentioner. Her kan det være godt at gå efter de mere specifikke, det nedbringer også konkurrencen hvis valget af søgeterm er mere specifikt. 

Relaterede indlæg

  • All
  • søgemaskineoptimering
All
  • All
  • søgemaskineoptimering
seo specialist
søgemaskineoptimering

Seo specialist: Magien til toppen af Side 1

seo rådgiver
søgemaskineoptimering

SEO rådgiver

seo firma
søgemaskineoptimering

Seo firma

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

SEO sidetitel: Skriv 60 geniale anslag

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

Hjælp til SEO