JoneSEO

SEO Herning

SEO Herning: Tja.. Hvorfor vælge en freelancer og hvorfor en lokal til at gøre arbejdet?

Fordelen ved at vælge mig er: Jeg arbejder for mit eget firma og har hele tiden det mål at oparbejde et godt renommé. Det er mine egne kunder jeg skal imponere, ikke chefen eller nogen andre.

Lave udgifter = dine lave omkostninger.

Jeg holder ikke mange udgifter, jeg besøger kunden og arbejder også hjemmefra, derfor kan jeg holde min timeløn ret lav.

Jeg er specialiseret i SEO.

Jeg har interesse i søgemaskineoptimering, fordi det ikke bare er en reklameudgift, der skal betales om og om igen hver måned. Det er en langsigtet investering, der nedbringer reklameomkostninger. Hvad der er sparet, det er tjent. Derfor har jeg investeret min tid i SEO optimering.

Mål og strategi for SEO i Herning

Toppen af søgeresultaterne: Ligger din virksomhed der, så vil det have en kraftig effekt på tilgangen af kunder. Det bør derfor være dit mål.

  1. Strategien bør beregnes ud fra dit ønske og budget, holdt op imod konkurrencen.
  2. Blandt mange, så er en ting ikke til at undvære, og det er godt indhold på din hjemmeside.

 

Det er ikke som en aktie, måske går den op, måske går den ned. Følger man den rigtige opskrift, så går det kun en vej og det er mod toppen af Google. Om du beskæftiger dig med landsdækkende søgetermer eller lokale i Herning – så kan vi sammen skabe succes med organisk vækst for din virksomhed.

Lokal SEO i Herning

Google har arbejdet hastigt på udvikle lokal seo for, at give søgninger med en lokal hensigt en reel placering i søgeresultaterne. Det gør de ved at placere visninger fra maps direkte i søgeresultatet. Ideen er at stoppe nødder som mig i at stjæle lokal trafik, som her i mit indlæg om seo i Herning, på trods min virksomhed ligger et stykke væk. Jeg må altså indfinde mig med mit indlæg under de lokale visninger fra maps.

Over 50% af alle søgninger har en lokal hensigt, og 75% af dem gør et køb samme dag. Med andre ord, der er penge i at holde sit fokus på lokale søgninger. 

Læs mere om lokal seo her.

seo Herning

Relaterede indlæg

  • All
  • søgemaskineoptimering
All
  • All
  • søgemaskineoptimering
hjælp til seo
søgemaskineoptimering

SEO sidetitel: Skriv 60 geniale anslag

seo specialist
søgemaskineoptimering

Seo specialist: Magien til toppen af Side 1

hjælp til seo
søgemaskineoptimering

Hjælp til SEO

seo firma
søgemaskineoptimering

Seo firma

seo rådgiver
søgemaskineoptimering

SEO rådgiver